top of pageGenom GODI sjösätter och förstärker vi möjligheterna för omställningsprojekt att

lyckas. Vi säkerställer att kunskap når ut och att utvecklingen går snabbare. 

 

Här följer exempel på det vi gör!
 

våra projekt
Sk%C3%A4rmavbild%202021-02-04%20kl.%2015

klimatklubben
 

Klimatklubben föddes samma dag som IPCC-rapporten släpptes – den 8 oktober 2018 – som ett nätverk för klimatengagemang. Numera är Klimatklubben en ideell förening som hjälper medlemmarna att så frön till nya folkrörelser och driva opinion med klimatglasögon på nästippen. Målet? Att kunna lämna över ett hållbart samhälle och en välmående planet till nästa generation.
Klimatklubben grundades av Emma Sundh, Maria Soxbo och Johanna Leymann (fd Nilsson).

 

Klimatklubben på Facebook
Klimatklubben på Instagram

cykeluppropet.jpg

#cykeluppropet

#Cykeluppropet kräver förändringar och bättre förutsättningar för dig som cyklar – oavsett cykel och oavsett var i landet du bor.
Initiativtagare till #cykeluppropet är Emma Sundh (@emmasundh), Annika Sundin (@medveten_i_stan) & Sophia Schyman (@sophiaschyman).

 

Läs mer om Cykeluppropet på Emmas blogg.

 

IMG_5657.jpg

#365dagarforklimatet

Små och stora omställningar för klimatet varje dag gör skillnad och ännu mer om du berättar om dem!  #365dagarforklimatet samlar en massa olika idéer för att underlätta till omställning. Häng på!

Lyssna på poddavsnittet där Maria och Emma pratar mer om idén.

Klimatrenoverarna 
 

Att bygga och renovera är sällan bra för miljön. Cirka 30 procent av alla miljöutsläpp kommer från byggandet. Men det går att göra många klimatsmarta val. I programserien Klimatrenoverarna får du följa programledaren Isabelle McAllister och några familjer i deras renoveringsprojekt. Du får råd, tips och inspiration till att även tänka på miljön när du bygger.
 

Se hela serien här

stoppagreenwashingen.nu.jpg

#stoppagreenwashingenNU

Kampanjen StoppaGreenwashingen.NU samlar företag, kommunikationsbyråer, influencers och andra aktörer som visar att de använder sig av transparent, ärlig och relevant hållbarhetskommunikation som följer marknadsföringslagen.
Målet är nått när alla är med.

www.stoppagreenwashingen.nu

bottom of page